Vertel eens

Je verhaal doen tegen iemand die je daar alle ruimte voor geeft en begrijpt waar je het over hebt, kan al zoveel verschil maken. Al pratend komt er helderheid, bevestiging en perspectief. Ik help je door vragen te stellen wanneer je vastloopt – tot je merkt dat je zelf verder kunt.

De rode draad

We zoomen in op jouw ervaring rondom de komst van je kind. Met mijn verloskundige blik kan ik uitleg geven waar nodig, met mijn achtergrond als psycholoog help ik je de rode draad en structuur te vinden in gebeurtenissen en gedachten. Vaak is één gesprek genoeg, en anders kom je nog een keer.

Combinatie met EMDR

Blijkt uit je verhaal dat jouw ervaring traumatisch voor je is geweest, of dat de emotionele lading nog in alle heftigheid aanwezig is, dan kan een EMDR-sessie helpen. Met deze methode geef je de herinnering een andere betekenis, waardoor er rust komt.

“Ik ben heel blij dat we dit hebben gedaan. Ik kan met veel meer rust terugdenken aan het moment vlak na de bevalling. Ook kan ik het nu over die periode hebben zonder overstuur te raken. Ik voel me relaxter en heb geen gespannen gevoel meer in mijn rug en borst.”

Iets voor jou?

Je bent van harte welkom

Vertel me jouw verhaal en we bekijken samen wat je nodig hebt om je beter te voelen over je bevalling.

Contact