Jouw behoefte telt

“Is mijn probleem wel erg genoeg?” Dat is misschien wel de voornaamste vraag die vrouwen zichzelf stellen als ze rondlopen met het idee om mij te benaderen. Het kan immers altijd erger en er is ook zoveel om blij mee te zijn.  

Voor ervaringen en gevoelens bestaat geen graadmeter. Ze zijn zo individueel, dat alleen jij kunt bepalen of wat je hebt meegemaakt, waar je mee worstelt, aandacht mag krijgen. Soms is het overduidelijk, soms weet je het pas als je er echt naar gaat kijken. Als er ruimte voor is en alles in perspectief komt. Je mag daarom ook uitgaan van de vraag: wat zou ik willen? 

Misschien ben je niet zelf bevallen, maar je vrouw of vriendin. Was dit voor jou heftig om mee te maken, heb je het er nog lastig mee? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom voor behandeling. 

Herken je deze signalen? 

Daarnaast zijn er signalen die erop wijzen dat het heel zinvol kan zijn om samen met mij te kijken naar jouw ervaring:

Verdriet – huilbuien, teleurstelling, somberheid.
Angst – snel schrikken, overbezorgdheid, situaties of herinneringen mijden, nachtmerries.
Boosheid – op jezelf of anderen, op de gebeurtenis, snel geïrriteerd zijn.
Eenzaamheid – je onbegrepen en alleen voelen, schaamte.
Onmacht – geen grip krijgen op de situatie, gevoel van falen, sterke onzekerheid.

Zijn (sommige van) deze signalen veel aanwezig? Zou je graag meer energie overhouden voor alles wat je leven op dit moment fijn maakt? Wil je met meer vrijheid en vertrouwen vooruit kijken? Dan kan ik je helpen. 

“Omdat ik merkte dat ik na ruim twee jaar nog steeds heel verdrietig kon worden als ik terug dacht aan de bevalling van onze dochter, besloot ik in gesprek te gaan met Anna. Aan de hand van dit gesprek heb ik vervolgens een EMDR sessie gehad. Best even spannend, maar een hele goede ervaring. Ik vind het bijzonder om te merken dat de vervelende emoties rondom de bevalling écht weg zijn.”

Iets voor jou?

Je bent van harte welkom

Vertel me jouw verhaal en we bekijken samen wat je nodig hebt om je beter te voelen over je bevalling. 

Contact